KRISTEL RÖBEN


Hallo, leuk dat u mijn website bezoekt. Mijn naam is Kristel, ik ben geboren in 1976 in de mooie Hanzestad Zwolle. In de afgelopen 25 jaar heb ik de nodige verkoopervaring opgedaan. Dit in verschillende landen en ik heb gewerkt voor bedrijven in zeer diverse branches. Sales, mensen en reizen zijn mijn passies.
Ik denk graag mee en help anderen graag.


In loondienst werken was vaak super leerzaam en gezellig maar ik had behoefde aan afwisseling en ondernemingsvrijheid. Vanuit mijn achtergrond in de sales en de fantastische energie en dynamiek op beurzen is Beursleads in 2011 ontstaan.

Wat ik toentertijd zag als ik een vakbeurs bezocht is dat dat er bij beursdeelname voor exposanten veel winst te behalen viel. Dat is tot op de dag van vandaag nog zo. Vakbeurzen zijn nooit saai.


''Niks leuker dan tijdens beursdeelname de mooiste kansen voor mijn klanten te vinden en samen een succesvolle beurs te draaien''


Ik sta met mijn diensten voor 100% focus op het beursrendement en succesvolle beursdeelnames voor mijn klanten. Het vergt inzet. focus en enthousiasme, en deze werkt gelukkig aanstekelijk. Laten wij samen het verschil gaan maken!

Juist nu, in dit digitale tijdperk. Er zijn zoveel mooie contactmomenten en (verkoop)kansen op beurzen, ook anno 2019!


Succesvolle beursdeelname

Ik geloof in de 80/20 regel. En probeer deze dan ook toe te passen in mijn leven en werk. Mijn diensten zijn een aanvulling op het gebied van beursdeelname, dit voor zowel de sales- als marketingafdeling van bedrijven.

De ene lead is de andere niet, en een beursdag is zo weer voorbij.
Niemands schuld. Maar er is gelukkig veel aan te doen om elke beursdeelname succesvol te maken!Ik vond het vroeger al fantastisch hoe gemakkelijk mijn agenda zich vulde met afspraken bij beursdeelname. Daarnaast vormde er zich moeiteloos een database met gekwalificeerde leads waar ik weer maanden mee vooruit kon"

Ja!
ik wil meer kwalitatieve beursgesprekken

Laat uw gegevens achter. Bel of Whatsapp Mob: 0031(0)6 456 00 117

Kristel Röben

Expo lead generator

  • Whatsapp 06-456 00 117
  • 4-talig, wereldwijde inzet
  • Meetbaar rendement
  • Betrokken & Oprecht

Lees meer...