Referenties

Wat mijn opdrachtgevers zeggen over mijn inzet bij beursdeelname

Descartes

Marjon van Dijen, Marketing EMEA: met de inzet van Kristel wilden wij meer en betere leads halen uit de ICT & logistiek.

Dat is zeker gelukt, we eindigden als standhouder met de meeste leads!

De samenwerking met Kristel was super. Ze verstaat haar vak en weet met veel enthousiasme mensen aan te spreken. Wij gaan hier zeker een gevolg aan geven en hopelijk is dit het begin van een verdere succesvolle samenwerking. 

www.descartes.com

Van Drie Group

Patricia van Krieken, Manager Marketing & Communicatie SPK: Kristel heeft ons ondersteund tijdens een internationale vakbeurs in Duitsland*.

Het doel was om onder de beursbezoekers de potentiële klanten te "ontdekken".

Kristel is in staat om zich goed, snel en kundig in te lezen in de materie. Gewapend met haar kennis heeft ze heel veel bezoekers aangesproken, gekwalificeerd en met ons in contact gebracht.

Door haar open benadering stelt ze de bezoeker die ze heeft aangesproken snel gerust en krijgt ze de informatie die ze nodig heeft.

Het resultaat was uitstekend. Een aanbevelingswaardige commerciële aanpak.

www.vandriegroup.nl

*ANUGA Duitsland en SIAL Frankrijk

Van Drie Group

Jean-Baptiste Decamps, Junior sales manager: thanks to Kristel it was easy for the all team to be efficient in a fair!!

The way she talks to everyone is just perfect and allows her to catch everyone on a fair and bring them to your sales department.

On this kind of multinational event, you can trust her and it will be a good and prospective idea to work with her.

www.vandriegroup.nl

Zuid-Holland Sport, Sign & Promotions

Malinda Mulders, Directrice: wij hebben Kristel leren kennen op een beurs waar ze aan het werk was, en we waren zeer onder de indruk over de wijze waarop ze ons aansprak op de beursvloer.

Ze heeft goede sociale vaardigheden, niet opdringerig ondanks dat ze zeer "to the point" is, het voelde gewoon als een fijn en goed gesprek.

Door deze ervaring als beursbezoeker, was het eerste wat in ons opkwam toen wij dit jaar zelf weer een beurs gepland hadden; deze dame willen we bij ons in de stand hebben staan. Dit bleek een goede keuze, ze was de investering meer dan waard.

Kristel heeft ons geholpen met de volgende zaken: 

  1. Het meedenken voorafgaand aan de beurs over de stand, wel/geen giveaway, beursdoelstelling bepalen, folder etc.
  2. Het werken op de beursvloer zelf, charmant, goedverzorgd, en "to the point". Dit heeft ons direct op de beursvloer veel mooie contacten en goede leads opgeleverd.
  3. Een goede nabespreking, wat we wanneer moeten oppakken, wat we met bepaalde leads juist wel/niet moesten doen. Ook heeft ze zelf nog een paar leads voor ons opgepakt, zodat wij snel een concrete afspraak konden maken.

Wil je meer uit je beurs halen, en spreken met je doelgroep? Dan weet ik zeker dat, in welke branche dan ook, dit met Kristel in je stand zeker zal lukken. 

www.zhpromotionsshop.nl

Asterisque

Marly van Oosterhout, Manager Sales en Marketing: de inzet van Kristel tijdens de tweede deelname van Asterisque aan de Zorg & ICT Beurs in de Jaarbeurs Utrecht was een schot in de roos.

Deze door de wol geverfde salesdame heeft ervoor gezorgd dat we met 238 leads in de Top 10 van meest bezochte stands zijn beland. Dat is zeer uniek aangezien we een relatief nieuwe speler op de markt zijn tussen alle gevestigde partijen. In eerste instantie was het de bedoeling om Kristel de eerste en tweede beursdag in te zetten, maar wegens het grote succes is er besloten om ook de derde beursdag van haar diensten gebruik te maken.

Ze gaat heel professioneel en gericht te werk en heeft een erg groot aandeel in een voor ons zeer geslaagde editie van de Zorg & ICT Beurs.

Hopelijk zal ze in de toekomst wederom onze salesforce versterken met haar capaciteiten en ervaring!

www.asterisque.nl

Airbase

Jeroen Börger, Directeur: afgelopen april heeft Kristel Röben bij mij op de renovatiebeurs gestaan en dit is absoluut een goede keus geweest.

Kristel werkt heel doel gericht en ze is een enthousiaste en goede verkoopster. Ze zet zich voor de volle 100 procent in voor het product.

Ze weet hoe ze mensen te woord moet staan en hoe ze deze op de stand kan krijgen.

Ik ben zeer tevreden over het werk van Kristel en heb veel profijt gehad van haar werk op de beurs.

www.airbase.nl

Bovatin NL

Gerard Reus, voorzitter: Kristel heeft de Bovatin (brancheorganisatie van Tegelzetters in Nederland) ondersteund tijdens de bouwbeurs in Utrecht. 

Door haar positieve inbreng, hebben we vele leden en niet-leden weten te bereiken.

Kristel is in staat om de interesse van voorbijgangers snel te prikkelen. Haar makkelijke manier van communiceren was voor mij een openbaring, met als resultaat vele goede gesprekken met mensen die in de bouw werkzaam zijn.

Ik ben haar zeer erkentelijk, zij is een professionele dame!

www.bovatin.nl

Asterisque

Marcel Collombon, eigenaar: Kristel has helped us several times with our marketing and sales campaign. She is our lead tiger and knows how to get her job done.

We like her attitude and personality very much. She will be at our next trade fairs that is for sure.

We recommend Kristel for everyone who needs a warm person with a lot of sales strength. Then she is the one you need. Thanks Kristel for al the good work.

www.asterisque.nl

Bakkerij Haafs

Wilfred Haafs, Directeur: wij, Bakkerij Haafs, hebben dit jaar voor het eerst op een zakelijke bakkerijbeurs gestaan, de Beko bakkerij dagen. Omdat wij zelf weinig ervaring hebben in beurzen, zijn wij op zoek gegaan naar een freelancer met ervaring.

Iemand die als gastvrouw en sales kan opereren. En dat hebben wij in Kristel zeker gevonden!

Kristel verzorgde de eerste contacten met de bezoekers / passanten. Als er serieuze potentiële klanten met specifieke vaktechnische vragen waren, werden de klanten naar ons doorgezet om op de vragen in te gaan. Bij de andere potentiële klanten werd door Kristel direct de order genoteerd.

Voor ons was Kristel een gouden inzet!

www.bakkerijhaafs.nl

Authenticiteit in beeld

Marcel Dassen, directeur: Kristel beschikt over een aantal vaardigheden die ze moeiteloos combineert met haar hart.

Ze stapt spontaan op klanten af, en ze hebben gelijk een klik met haar.
Ze maakt echt contact met klanten, dit in tegenstelling tot vele vaak opdringerige, andere verkopers.

Dit komt omdat Kristel oprecht geïnteresseerd is in de klant.

Ze luistert aandachtig en legt een verbinding tussen het probleem van de klant en wat de klant nodig heeft. Dit doet ze op een natuurlijke manier die de klanten zeer waarderen. Ze begrijpt waar het in de kern om draait voor de klant.

Een investering in Kristel is een duurzame investering in je klantenbestand.

www.authenticiteitinbeeld.nl 

iLocal

Alfred Willemsen, Salesmanager: ik heb Kristel Röben leren kennen als professionele adviserende verkoper. Zij gebruikte haar creativiteit dagelijks in haar verkoopgesprekken.

Resultaat- en klantgerichtheid zijn haar kernpunten, dit in combinatie met flexibiliteit en een groot probleemoplossend vermogen. In de jaren dat Kristel en ik hebben samengewerkt heb ik haar nog nooit horen zeggen dat iets niet kan "hoe groter het probleem hoe dichterbij de oplossing" is haar motto.

Werken op een basis van vertrouwen is voor Kristel essentieel.

Verder is ze een prettige collega die een absolute aanwinst is voor elk bedrijf.

www.ilocal.nl 

Wilt u ook zo'n ervaring tijdens een beursdeelname?